Τα νησιά των Κυκλάδων, είναι από τα πιο δημοφιλή συμπλέγματα νησιών στην Ελλάδα. Κοντά στην Αθήνα, το στέμμα του Αιγαίου. Ο μαγικός κύκλος ολόγυρα της ιερής Δήλου, που οι γεωγράφοι της αρχαιότητας ονόμασαν Κυκλάδες - αποτέλεσμα μυθικής γιγαντομαχίας, αλλά και αλλεπάλληλων ηφαιστειακών εκρήξεων και σεισμών, αποτελούν ένα μοναδικό στον κόσμο σύμπλεγμα νησιών. Μπλε και λευκό είναι τα κυρίαρχα χρώματα τους, σαν την ελληνική σημαία. Μικρά και μεγάλα νησιά, με ονειρεμένες παραλίες, παρόμοια αρχιτεκτονική, αλλά διαφορετικό χαρακτήρα.
Μοναδικό φως, διάφανα νερά, μάρμαρα και βράχοι. Εδώ θα βρείτε τη διάσημη Μύκονο και Σαντορίνη, την αρχοντική Σύρο, την κοσμοπολίτικη Πάρο, την Τήνο των μαρμαρογλυπτών, την πληθωρική Νάξο, την εξωτικής ομορφιάς Μήλο, την ιστορική Δήλο – αλλά και τα κρυφά διαμάντια που κοσμούν το Αιγαίο: Ίος, Σίφνος, Σέριφος, Αμοργός, Σίκινος, Ανάφη, Φολέγανδρος. Αποτελούν ιδανικό προορισμό για διακοπές με παρέα, με την οικογένεια, αλλά και το έτερον ήμισυ. Σίγουρα υπάρχει το κυκλαδίτικο νησί για τις δικές σας παραδεισένιες διακοπές κάτω από τον ήλιο των Κυκλάδων.Δωδεκάνησα: Στην Κόψη του Αιγαίου, των Πολιτισμών και της Ιστορίας

 Cyclades Amorgos SMALLCyclades Andros SMALLCyclades Milos SMALL

Cyclades Paros Naoussa SMALLCyclades Serifos SMALLCyclades Syros SMALL

Cyclades Tinos SMALLOia at Sunset Santorini SMALLsea view of oia in santorini in cyclades SMALL

the port of mykonos in the cyclades SMALL

Ionio Cruises is a Greek yacht chartering company born from passion for the sea and deeply committed to its guests. With over 20 years of presence in the Greek seas, offices and bases in Athens and the Ionian Sea, we can assist in yacht charters all over Greece and throughout Mediterranean Sea.